Review blijvend zelfvertrouwen | Praktische online cursus

CursusOntspanning.nl - Review blijvend zelfvertrouwen

Review Blijvend Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen, geloof in jezelf en voel je sterk en zeker

5 maart 2018

By Kees

Kees Stokx

Stop definitief met twijfelen en krijg meer zelfvertrouwen voor eens en altijd

Review Blijvend zelfvertrouwen, mening en ervaringen.
Hieronder heb ik mijn bevindingen en eerlijke mening opgeschreven over deze online cursus.

Review blijvend zelfvertrouwen | Grote kans dat je hier op deze pagina terecht bent gekomen omdat je hebt gezocht op 'zelfvertrouwen terug te krijgen of te verbeteren'. Ook is het aannemelijk dat je hebt gezocht op reviews, ervaringen en of meningen van mensen die deze cursus hebben gevolgd. 

Niet zo verwonderlijk dat je zoals zovelen op zoek bent om blijvend zelfvertrouwen op te bouwen en/of je zelfvertrouwen terug te krijgen. Vanwege de hoge eisen en verwachtingen van de maatschappij is het niet zo gek dat je zelfvertrouwen vroeg of laat een deuk oploopt. Met andere woorden omdat de maatschappij zoveel van je eist leg je de lat te hoog en bereik je je doel niet. Het gevolg is dat dit je zelfvertrouwen niet ten goede.

Nogmaals, hieronder heb ik in deze review blijvend zelfvertrouwen mijn eerlijke en oprechte mening en ervaringen geuit over de e-cursus blijvend zelfvertrouwen. Ik hoop van harte dat je er je voordeel mee kan doen. 

De Auteur/Verkoper

Frank de Moei is de auteur/verkoper van deze cursus. Hij is naar eigen zeggen professioneel life-coach en expert in het begeleiden van mensen die een positieve verandering in hun leven willen.

Hij heeft diverse opleidingen en diploma's behaald waaronder het diploma (Cum Laude) in Positieve Psychologie en gecertificeerd Life-Coach Neuro Associative Conditioning. Zijn jarenlange ervaring maakt hem een autoriteit op het gebied van life-coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Zijn specialisme: Persoonlijke ontwikkeling en Transformatie.

Hij is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Met zijn bedrijf Capedium Training & Coaching begeleid hij jaarlijks duizenden mensen die op zoek zijn naar Meer Zelfvertrouwen  - Minder Stress - Meer Geluk - Betere Relaties  - Leuker Werk

Website Newstart.nl

De website Newstart.nl van Frank de Moei is modern en overzichtelijk. Alle menu's, hyperlinks en dergelijke werken prima, de teksten zijn goed geschreven en wisselen mooi af met beeld-materiaal, kleuren en vet gedrukt. Dit maakt dat de website prettig is om te lezen en te navigeren. Ook straalt de website vertrouwen uit. De uitleg is duidelijk en het is meteen duidelijk voor welke doelgroep de cursussen bestemd zijn.

De inhoud van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen

In 12 weken tijd krijg je iedere week een e-mail met daarin theorie en praktische inzichten. Bij iedere uitleg krijg je opdrachten die je behoort uit te voeren. De theorie en praktijk komt door deze opdrachten bij elkaar. Deze aanpak werkt naar mijn inziens prima omdat je dan de materie snel eigen maakt.


1 - Analyseer je zelfvertrouwen

Deze online cursus begint met het analyseren, het onder de loep nemen van je zelfvertrouwen. Je ontdekt wat zelfvertrouwen nu precies is en je achterhaalt waar je onzekerheid vandaan komt. Van daaruit kun je gaan werken om deze onzekerheid weg te halen om vervolgens je zelfvertrouwen op te gaan bouwen.

Ook leer je in het eerste deel wat nu eigenlijk de gevolgen zijn van deze onzekerheid, je krijgt inzicht in je eigen gedrag. Met simpele technieken en tips leer je oude gedachten over jezelf los te laten.

De aanname dat blijvend zelfvertrouwen de basis is voor een gelukkig leven wordt in dit eerste deel vakkundig uitgelegd door Frank.


2 - ontdek je zelfvertrouwen

In het tweede deel wordt er dieper ingegaan op de gevolgen van je onzekerheid. Je krijgt inzicht in wat de invloed is van jouw onzekerheid op je eigen gedrag maar ook op je omgeving. Het ontstaan ervan wordt besproken maar ook de gedachtegangen die je hebt over jezelf komen aan bod en komen deze wel overeen met de werkelijkheid.

Deel 2 is het grootste deel van de cursus en onderverdeeld in 14 stappen. Deze stappen beginnen veelal met een hoe-vraag. 
Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Hoe je in elke situatie jezelf kunt blijven
 • Hoe je positieve controle over je leven krijgt
 • Zelfkritiek en perfectionisme loslaten, hoe doe je dat?
 • Blijdschap en waardering creëren, hoe? 
 • Assertief of hoe je opkomt voor jezelf
 • Op welke manier kan je positief leren denken

Andere onderwerpen die aan bod komen: 

 • De invloed van ouders, vrienden en familie op je zelfvertrouwen
 • De invloed van afhankelijkheid en het vergelijken van jezelf met een ideaalbeeld
 • Het verschil tussen het heden en verleden

3 - creëer nieuw zelfvertrouwen

In dit deel en tevens het laatste deel leer je onzekerheden om te zetten naar blijvend zelfvertrouwen. Je persoonlijke doelen staan centraal en je leert hoe je deze kan bereiken. Je krijgt diverse handvatten en tips aangereikt waardoor je eigenwaarde een boost krijgt en dit ook uitstraalt. De regie over je eigen leven komt terug en daar zal je je hele leven profijt van hebben.

De belangrijkste onderwerpen in dit deel zijn:

 •  Hoe je de overstap kunt maken naar je ideale baan
 • Kennis en vaardigheden ontwikkelen
 • Op welke wijze kun je je netwerk uitbreiden
 • Je leert blokkades voor verandering wegnemen
 • Technieken die je kan toepassen om initiatief te nemen over je leven

Wat zeggen cursisten over de cursus?

Duizenden mensen hebben de cursus gevolgd en daar zijn inmiddels vele reacties en reviews over geschreven. In deze review blijvend zelfvertrouwen heb ik een drietal reacties mogen weergegeven.

Testimonial - Man


Zelfverzekerd en zelfbewust

Review Blijvend Zelfvertrouwen
Beste frank, ik merk dat ik de laatste weken, sinds ik met deze cursus bezig ben, meer bewust ben gaan worden van hoe ik tegenover bepaalde zaken sta. Vooral de link, gedachten (positief of negatief ) en het gevoel wat daar bij komt is een eye-opener voor mij. Ik ben mij hier een stuk bewuster van.

Daarnaast merk ik nu echt dat na een paar weken waarin ik de affirmaties trouw oefen iedere ochtend en avond, mijn zelfvertrouwen begint te groeien. Ik voel af en toe een zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn die ik geloof ik niet eerder ervaren heb. Deze affirmaties breid ik ook telkens uit en ik merk dat dit echt werkt en dat het ook een soort standaard reactie gaat worden in mijn gedachten i.p.v. vroeger een negatieve gedachte.

De theorie is erg goed toepasbaar voor mij en ook de praktische oefeningen schrijf ik op en lees ik eigenlijk bijna wel dagelijks door. Je merkt dat ik er serieus mee bezig ben en ook iedere week weer nieuwsgierig uitkijk naar wat er nu komt.


MH Man

Testimonial - Vrouw


Enorme bevrijding

Review Blijvend Zelfvertrouwen
Hoi Frank, de cursus bevalt goed en ik vind het erg interessant en leuk, ook door de oefeningen die me beter laten nadenken over hoe ik tegen dingen aankijk. Op zich zat ik al een eind op het juiste spoor maar in les 4 zat een zeer verhelderend inzicht. Dat alleen al gaf zo’n enorm gevoel van bevrijding en acceptatie, dat de lessen daarna eigenlijk vooral een kwestie van puntjes op de i lijken te zijn. Ik denk ook wel dat de kracht in herhaling zit, en dat merk ik ook terug in de lessen..

Verder helpt de cursus mij ook erg goed om een beter inzicht te krijgen in mijn sterke punten, wat ook handig is als ik mezelf wil verkopen bij toekomstige sollicitaties. Daarnaast helpt het ook om sterker in mijn schoenen te staan bij confrontaties op het werk en ik merk ook dat ik steeds assertiever word. Omdat ik nu inzie dat ik ook recht van spreken heb en dat ik het goed doe, durf ik ook sneller een ander aan te spreken op fouten of mezelf te verdedigen. Van de meeste sterke punten wist ik wel dat ik ze had, maar nu ben ik me er wel bewuster van. Dus tot zover bedankt voor de verhelderende inzichten en ik ben erg benieuwd naar de rest van de cursus!


DH Vrouw

Testimonial - Vrouw


De mooiste dag

Review Blijvend Zelfvertrouwen
Hallo Frank, dertien weken geleden begon ik aan de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ omdat ik tegen (steeds terugkerende) problematiek aanliep. De vragen ´waarom werkt mijn relatie niet?´ en ´wat wil ik eigenlijk op professioneel gebied?´ bleven me achtervolgen.

Het goede nieuws was dat ik alle tijd had om met de cursus aan de slag te gaan. Ik kon bewust pas op de plaats maken en aan zelfreflectie doen. En al vrij snel merkte ik dat ik ging uitzien naar jouw wekelijkse mail. Ik ging mezelf leren kennen, kreeg er een nieuwe vriendin bij! De grootste eye opener voor mij was het opmerken van mijn interne dialoog. Naar buiten toe was ik zeer positief (´waar heb jij zo´n cursus voor nodig?´ was een veelgestelde vraag) maar binnenin mij ging het er heel anders aan toe. De mooiste dag was die waarop ik opmerkte dat ik mezelf in mijn hoofd kalmerend toesprak!

Frank, jouw cursus heeft mij weer op weg geholpen. Ik kan op een rustige manier van het moment genieten en zie de toekomst met meer vertrouwen tegemoet. Ontzettend bedankt daarvoor! Warme groet,


LW Vrouw


Wat op valt aan de vele reacties is dat alleen de initialen van de cursisten getoond worden. Frank de Moei geeft aan dat hij de privacy van de cursisten respecteert en daarom niet de volledige namen weergeeft. Mijn inziens het juiste gebaar naar de cursisten die door hun reacties zich kwetsbaar opstellen! 
Klik hier voor alle reacties en ervaringen van cursisten!

Bijna alle reacties zijn positief en als je het internet afstruint naar Frank de Moei en zijn bedrijf Capedium vind je geen enkele negatieve beoordeling, althans ik heb er geen kunnen vinden.

Blijvend Zelfvertrouwen en een drietal gratis e-books

Hieronder heb ik de gratis e-books weergegeven welke je er direct bij krijgt wanneer je bestelt. 

Review Blijvend zelfvertrouwen Inzicht-in-je-Kracht
Inzicht in je kracht
 • 1
  56 Pagina’s vol ideeën over je eigen kracht en kijk op persoonlijke vooruitgang met onder andere: 10 oorzaken waarom je je doel niet bereikt - het juiste pad voor persoonlijke groei - de kracht van positieve gedachten - de juiste mindset om te presteren - 3 tips voor ontspanning in je leven -  geniet van elke dag - doe wat je hart ingeeft - enz. enz.
Je-bent-prima-zoals-je-bent
Je bent prima zoals je bent
 • 2
  84 Pagina’s over aanvaarden zoals je bent, respect voor jezelf en zelfvertrouwen met onder andere: schuldgevoel stop ermee - je bent goed zoals je bent - 7 fabels over zelfvertrouwen - hoe ontwikkel je een positief zelfbeeld? - leg je de lat niet te hoog? - reken af met je onzekerheid - wees tevredenen gelukkig met jezelf - enz. enz.
Volg-je-eigen-weg
Volg je eigen weg
 • 3
  64 Pagina’s over doen wat je zelf wilt, en trek je niks aan van wat anderen zeggen met onder meer: je kwetsbaar opstellen is dat goed of slecht? - hoe kan je veranderen - verbeter je sterke eigenschappen niet je mindere - leer nee te zeggen - overwin je verlegenheid - voor jezelf kiezen, egoïstisch? - vergelijk jezelf niet met anderen - enz. enz.

Niet goed geld terug garantie

Frank de Moei geeft je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houd in dat wanneer je de lessen en de oefeningen hebt gedaan en je zelfvertrouwen is niet verbetert of je vindt de prijs te hoog dan kun je een mailtje sturen en krijg je je geld terug.

Trek je de vergelijking naar bijvoorbeeld coaching sessies, waar je al gauw honderden euro's aan kwijt bent, dan is deze online cursus dus een koopje. Aan de andere kant bij een coach heb je natuurlijk één op één begeleiding. Mocht de cursus om wat voor reden niet bevallen dan heb je altijd nog de 100% geld terug garantie. Voor € 49 loop je dus geen enkel risico!

Eind conclusie

In deze Review Blijvend Zelfvertrouwen zijn de volgende voor en nadelen aangetroffen 

 • Makkelijk te volgen in eigen tempo waar je ook bent 
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Cursus materiaal is van prima kwaliteit en is in begrijpelijke taal geschreven
 • Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. € 49- is een koopje!
 • 3-tal gratis e-books die naadloos aansluiten op de cursus
 • Cursus is gemaakt door Frank de Moei, een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • De cursus vraagt om een actieve bijdrage, het is niet alleen theorie
 • Vragen kun je stellen via e-mail, vaak al binnen 24 uur antwoord 
 • Je kunt op ieder moment beginnen met de cursus
 • Online cursus vraagt de nodige discipline
 • Maak je de vergelijking met coaching sessies met een therapeut dan heb je een stuk minder interactie. (wel veel duurder)

Naar mijn idee is de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen een prima cursus die qua prijs/kwaliteit verhouding het absoluut waard is. De auteur/verkoper Frank de Moei staat voor de volle 100% achter zijn product en er wordt een niet goed geld terug garantie gegeven waardoor je geen enkel risico loopt. Tevens worden er een 3-tal gratis e-books bijgeleverd die veel waardevolle informatie bevatten. De cursus is uitstekend van opzet en in begrijpelijke taal geschreven met andere woorden iedereen van jong tot oud van laag tot hoog opgeleid kan de cursus volgen. Zeker een aanrader!

100% tevredenheidsgarantie

Veilige betaling


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Normale prijs € 189,- Nu tijdelijk voor slechts € 49,-

Vanwege het enorme succes is de prijs tijdelijk verlaagd!
Dus wees er snel bij. 

Copyright © 2018 - CursusOntspanning.nl  -  Thrive Architect
Select Content Template