Gelukkig Zijn Gelukkig Blijven | e-Cursus creëer je eigen geluk

CursusOntspanning.nl - Review Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven

Review Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven

Een nog onbekende manier om Gelukkig te worden en te Blijven

27 maart 2018

By Kees

​Wat iedereen zou moeten weten hoe je gelukkig wordt en hoe je dat blijft

Review Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven. Mijn mening en ervaringen.
Hieronder heb ik mijn bevindingen en eerlijke mening opgeschreven over deze online cursus.

Review Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven | Grote kans dat je hier op deze pagina terecht bent gekomen omdat je hebt gezocht op 'Gelukkig Zijn' of iets wat hieraan gerelateerd is. Ook is het aannemelijk dat je hebt gezocht op reviews, ervaringen en of meningen van mensen die deze cursus hebben gevolgd. 

Ben je weleens somber of voel je je af en toe ongelukkig? Deze online cursus kan je erbij helpen, geeft je handvatten en tips die je helpen om gelukkig te zijn maar ook om dat te blijven. Je leert omgaan met tegenslagen. Ook ga je je verdiepen hoe het komt dat je blijft hangen in je ongelukkige gevoel en je ontdekt hoe je daar vanaf komt. Je leert je valkuilen kennen om zodoende te voorkomen dat je je weer somber gaat voelen.

Niet bedoelt

Deze e-cursus is niet bedoelt voor mensen die langdurig depressief zijn, ik raad hen dan ook aan om naar de huisarts of psycholoog te gaan.
Deze cursus is wel bedoelt voor mensen die zo nu en dan last hebben van somberheid of niet zo lekker in hun vel zitten. De cursus Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven geeft je informatie, oefeningen en inzicht die je kan gebruiken om je goed te voelen.

Nogmaals, hieronder heb ik in deze review gelukkig zijn mijn eerlijke en oprechte mening en ervaringen opgeschreven over de online cursus Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven. Ik hoop van harte dat je er je voordeel mee kan doen. 

De Auteur/Verkoper

Frank de Moei is de auteur/verkoper van deze e-cursus. Hij is naar eigen zeggen professioneel life-coach en expert in het begeleiden van mensen die een positieve verandering in hun leven willen.

Hij heeft diverse opleidingen en diploma's behaald waaronder het diploma (Cum Laude) in Positieve Psychologie en gecertificeerd Life-Coach Neuro Associative Conditioning. Zijn jarenlange ervaring maakt hem een autoriteit op het gebied van life-coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Zijn specialisme: Persoonlijke ontwikkeling en Transformatie.

Hij is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Met zijn bedrijf Capedium Training & Coaching begeleid hij jaarlijks duizenden mensen die op zoek zijn naar Meer Zelfvertrouwen  - Minder Stress - Meer Geluk - Betere Relaties  - Leuker Werk

Website Newstart.nl

De website Newstart.nl van Frank de Moei is modern en overzichtelijk. Alle menu's, hyperlinks en dergelijke werken prima, de teksten zijn goed geschreven en wisselen mooi af met beeld-materiaal, kleuren en vet gedrukt. Dit maakt dat de website prettig is om te lezen en te navigeren. Ook straalt de website vertrouwen uit. De uitleg is duidelijk en het is meteen duidelijk voor welke doelgroep de cursussen bestemd zijn.

De inhoud van de training

In 9 weken tijd krijg je 18 lessen  (2 per week) per e-mail toegestuurd met daarin theorie en praktische inzichten waarin je stap voor stap wordt begeleidt. Bij iedere les krijg je opdrachten die je behoort uit te voeren. De theorie en praktijk wordt door de opdrachten op deze manier bij elkaar gebracht. Deze aanpak werkt naar mijn inziens prima omdat je dan de materie snel eigen maakt.


1 - Kom erachter wat voor jou geluk is

In deze eerste module ontdek je wat het fundament is van gelukkig zijn.  Wat is voor jou geluk? Je leert op eenvoudige en praktische wijze hoe je gelukkig zijn bereikt maar ook wat mensen gelukkig maakt. 

 • Ontdek de basis principes voor een gelukkig leven
 • Kom te weten wat er voor nodig is om je goed te voelen
 • Verklein je gevoel van somberheid en vergroot je geluk 
 • Hoe wordt de kans op gelukkig zijn vergroot 
 • De voornaamste behoeftes om gelukkig te zijn 
 • Kom te weten hoe je je emoties, je gevoel kan beïnvloeden waar je ook bent wat je ook doet! 

2 - Hef je blokkades op

In dit deel krijg je meer inzicht wat er in de weg staat voor je geluk en voorspoed. Je leert welke blokkades er zijn die jou geluk in de weg staan. Wat kun je er aan doen om deze te doorbreken.
Ontdek ook hoe je jezelf leert erkennen en omarm je goede en minder goede eigenschappen. Leer te genieten van het leven

Inhoud:

 • Achterhaal welk besluit van belang is voor je geluk 
 • Bepaal je eigen geluk, je hebt het zelf in de hand
 • Leer de controle over je eigen leven te herwinnen  
 • Acceptatie van je goede en minder goede eigenschappen 
 • Hoe krijg je gezonde en gelukkige relaties 
 • Wat is de beste manier om met frustratie om te gaan
 • Vergelijk jezelf nooit met een ander

3 - Voor altijd gelukkig

Hierin wordt duidelijk hoe geluk je succes bepaalt, niet andersom. Je leert om te gaan met tegenslag en je ontdekt ook de grootste valkuil in het streven naar succes. Je krijgt inzicht hoe je toch gelukkig kunt zijn in elke situatie, ook als je deze niet kan veranderen. 

Onderwerpen in dit deel zijn:

 •  Ontdek de grootste onzin over geluk - je realiseert nu wat 99% van de mensen zich niet realiseren 
 • Leer de samenhang tussen geluk en doel - het gevolg is dat je je gelukkiger en succesvoller voelt
 • Kom erachter waar je ook bent en wat je ook doet hoe je gelukkig te zijn
 • Wat is de beste methode om je gevoel te veranderen 
 • Leer waarom je zelf kan besluiten om gelukkig te zijn

4 - geniet van het hier en nu

​Deze module laat je inzien wat je werkelijke doel in je leven is. Je leert het voordeel en het nut van geven, delen, bijdragen en groeien. Er wordt ingegaan op wat de belangrijkste manieren zijn om zo snel mogelijk geluk en voorspoed te krijgen.

Inhoud van deel 4: 

 • Wees dankbaar met wat je hebt en blij met jezelf en je leven  
 • Leer alle normen en waarden om te krijgen wat je wilt - gegarandeerd succes!
 • Eerst geven dan krijgen, leer hier waarom?
 • Voel wat jezelf kan - het is veel meer dan je denkt 
 • Ontdek hoe je zonder veel moeite gelukkig kunt zijn
 • Creëer en ontwikkel meer zekerheid in je vooruitzichten 

Wat zeggen cursisten over de training?

Duizenden mensen hebben de cursus gevolgd en daar zijn inmiddels vele reacties en reviews over geschreven. In deze review gelukkig zijn heb ik een drietal reacties mogen weergegeven.

Testimonial - Vrouw


Echt gelukkiger van geworden

Review gelukkig zijn Ik ben heel blij met de cursus. Al na korte tijd merk ik dat ik anders ga denken en kijken. Wat ik bijvoorbeeld een heel goed advies vind is om opmerkzaam te zijn op mooie ‘dingen’: Een vriendelijk woord, een mooie herfstboom, lekker warm in bed, goed gezelschap, een mooie ervaring…. Om deze dingen heel bewust mee te maken, er even bij stil te staan. Ik zag het meeste altijd wel maar was er niet zo bewust mee bezig als nu, dat doet me goed!
Ook probeer ik om positief te zijn, de dingen niet van de negatieve maar van de positieve kant te bekijken. Het is zo simpel wat ik van je leer, maar zo doeltreffend en verhelderend. Ik ben echt gelukkiger geworden en wil dit gevoel behouden!!! Bedankt ik ga vol overgave door met de cursus


BS Vrouw

Review Verbeter je Relaties Testimonial - Vrouw


Tjonge, wat een kracht

Review gelukkig zijn
Dag Frank, een interessante cursus en prachtig verwoord. Geluk ligt nooit buiten je maar altijd binnenin. Wacht niet tot alles is zoals je het wenst om je gelukkig te voelen, want dit is een droomwereld. Perfectie bestaat niet, zou maar saai zijn – zie het mooie in het onperfecte. Wat ik ook erg belangrijk vind is waar je je op focust wordt groter, het krijgt energie.

Waar ik veel baat bij heb gehad in je andere cursussen ook zijn de affirmaties. Tjonge wat hebben die een kracht, en….het werkt. Door dit te doen heb ik veel remmingen laten varen. Ik belemmerde mezelf door mijn ‘overtuigingen’ en de affirmaties deden deze smelten als sneeuw voor de zon. Dit zouden ze op school moeten krijgen!

Ik heb zeker baat gehad bij deze cursus. Wat ik zo treffend vind is dat jij de juiste woorden vind mensen te raken diep vanbinnen. Je weet echt de juiste woorden te vinden om iemand te doen nadenken en een serieuze duw in de rug te geven. Ik heb veel geleerd, wat vooral bij blijft is dat we steeds de keuze hebben op wat we ons richten, dat we ons dan ook zo gaan voelen en andere omstandigheden aantrekken. Bedankt en heel veel succes. Groetjes,


MN Vrouw

Review Verbeter je Relaties Testimonial - Man


Bovenal gelukkiger geworden

Review gelukkig zijn
Beste Frank, inmiddels snap ik wat geluk is. Ik heb dan ook besloten om in het nu en in de toekomst gelukkig te zijn. Belangrijk is dat ik me focus op geluk. Negatieve overtuigingen zijn omgebogen in positieve overtuigingen. Het kan wel zo zijn dat ik nog steeds blinde vlekken heb. Verder wil ik blijven oefenen met het creëren van een gevoel van geluk. Ik snap maar al te goed dat dit een gevoel is.

Doelen heb ik altijd nog, maar die ontkoppel ik van gelukkig zijn. Essentieel is dan ook tevreden te zijn met wat ik heb en wie ik ben. Zelfacceptatie is zeker een goede zaak. Van daaruit kan ik doelen hebben zoals het ontdekken van nog meer passies (nog meer geluk). Vergelijken met anderen doe ik al lang niet meer. Ik  vergelijk me ook steeds minder met een ideaalbeeld. Wil dan ook meer afstand nemen van perfectionisme. Ik merk wel dat dit proces tijd nodig heeft. Maar bovenal ben ik toch gelukkiger geworden en dat houd ik vast. Dat is zeker de winst van deze cursus. Met vriendelijke groetJH Man


Wat op valt aan de vele reacties is dat alleen de initialen van de cursisten getoond worden. Frank de Moei geeft aan dat hij de privacy van de cursisten respecteert en daarom niet de volledige namen weergeeft. Mijn inziens het juiste gebaar naar de cursisten die door hun reacties zich kwetsbaar opstellen! 
Klik hier voor alle reacties en ervaringen van cursisten!

Bijna alle reacties zijn positief en als je het internet afstruint naar Frank de Moei en zijn bedrijf Capedium vind je geen enkele negatieve beoordeling, althans ik heb er geen kunnen vinden.

Gratis weggever ter waarde van 25,- euro als je direct bestelt

Hieronder het gratis e-book inzicht in je kracht samengevat

Inzicht-in-je-Kracht
Inzicht in je kracht
 • 1
  56 Pagina’s vol ideeën over je eigen kracht en kijk op persoonlijke vooruitgang met onder andere: 10 oorzaken waarom je je doel niet bereikt - het juiste pad voor persoonlijke groei - de kracht van positieve gedachten - de juiste mindset om te presteren - 3 tips voor ontspanning in je leven -  geniet van elke dag - doe wat je hart ingeeft - enz. enz.

Niet goed geld terug garantie

Frank de Moei geeft je een 15 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houd in dat wanneer je de lessen en de oefeningen hebt gedaan en je merkt geen resultaat of je vindt de prijs te hoog dan kun je een mailtje sturen en krijg je je geld terug.

Trek je de vergelijking naar bijvoorbeeld coaching sessies, waar je al gauw honderden euro's aan kwijt bent, dan is deze online cursus niet duur. Aan de andere kant, bij een coach heb je natuurlijk één op één begeleiding. Mocht de cursus om wat voor reden niet bevallen dan heb je altijd nog de 100% geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico!

deze online cursus is er in 2 varianten namelijk:
18 lessen per e-mail Voor 57,- Euro of
18 lessen per e-mail + 18 video's voor 67,- euro 

Eind conclusie 

In deze review Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven zijn de volgende voor en nadelen aangetroffen 

 • Makkelijk te volgen in eigen tempo waar je ook bent 
 • 15 dagen - 100% niet goed geld terug garantie
 • Gratis 7 lessen per e-mail
 • Cursus materiaal is van prima kwaliteit en is in begrijpelijke taal geschreven
 • Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend
 • Gratis e-book ter waarde van 25,- Euro
 • Cursus is gemaakt door Frank de Moei, een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • De cursus vraagt om een actieve bijdrage, het is niet alleen theorie
 • Vragen kun je stellen via e-mail, vaak al binnen 24 uur antwoord 
 • Je kunt op ieder moment beginnen met de cursus
 • Online cursus vraagt de nodige discipline
 • Bij deze cursus maar 1 bonus bij de andere van Frank de Moei 2 of meer
 • Maak je de vergelijking met coaching sessies met een therapeut dan heb je een stuk minder interactie. (wel veel duurder)
Frank de Moei-te waard!

Als eindoordeel kan ik niet anders concluderen dat ook deze online training van Frank de Moei zeer zeker de Moei te 🙂  waard is. Net zoals bij de andere online trainingen van Frank is de opzet gestructureerd en makkelijk en in begrijpelijke taal geschreven. Deze is te bestellen in 2 varianten. één zonder video's en één met video's. Met video's is een tientje duurder en deze zijn zeker van toegevoegde waarde, de training word hierdoor nog aantrekkelijker en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Ten opzichte van alle andere e-cursussen van Frank de Moei krijg je bij deze maar 1 gratis weggever wat naar mijn inziens een minpuntje is. Verder prima cursus waar je zeer zeker wat aan hebt mits je er voor open stelt en de juiste mind set hebt.

100% tevredenheidsgarantie

Veilige betaling


03
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Vanwege het enorme succes is de prijs tijdelijk verlaagd!
Dus wees er snel bij. 

Copyright © 2018 - CursusOntspanning.nl  -  Thrive Architect
Select Content Template