Review Verbeter je Relaties | e-Cursus goede relaties met iedereen

CursusOntspanning.nl - Review verbeter je relaties

Review Verbeter je Relaties

Leer hoe je goede relaties opbouwt met collega's, vrienden en familie in 11 weken tijd

21 maart 2018

By Kees

Kees Stokx

Duizenden mensen die de cursus hebben gevolgd hebben nu betere relaties met hun vrienden, collega's en familie hoewel ze altijd dachten dat ze daar niet toe in staat waren

Review Verbeter je Relaties met Iedereen. Mijn mening en ervaringen.
Hieronder heb ik mijn bevindingen en eerlijke mening opgeschreven over deze online cursus.

Review verbeter je relaties | Grote kans dat je hier op deze pagina terecht bent gekomen omdat je hebt gezocht op 'verbeter je relaties' of iets wat hieraan gerelateerd is. Ook is het aannemelijk dat je hebt gezocht op reviews, ervaringen en of meningen van mensen die deze cursus hebben gevolgd. 

Niet de enige

Je bent niet de enige die het soms lastig vindt om goede relaties te hebben of te onderhouden met broer, zus, partner, ouders of collega's of wie dan ook.
Loop je er al lang mee rond en/of frustreert het je dat een relatie niet lekker loopt?
Weet je niet goed hoe je een relatie kan onderhouden?
Vind je het lastig om nieuwe contacten te maken?
Veel mensen hebben hier in meer of mindere mate last van. Ik raad je dan ook aan om deze review aandachtig te lezen en daarna stappen te ondernemen om daar voor eens en voor altijd mee af te rekenen.  

Nogmaals, hieronder heb ik in deze review Verbeter je Relaties mijn eerlijke en oprechte mening en ervaringen opgeschreven over de online cursus Verbeter je Relaties. Ik hoop van harte dat je er je voordeel mee kan doen. 

De Auteur/Verkoper

Frank de Moei is de auteur/verkoper van deze cursus. Hij is naar eigen zeggen professioneel life-coach en expert in het begeleiden van mensen die een positieve verandering in hun leven willen.

Hij heeft diverse opleidingen en diploma's behaald waaronder het diploma (Cum Laude) in Positieve Psychologie en gecertificeerd Life-Coach Neuro Associative Conditioning. Zijn jarenlange ervaring maakt hem een autoriteit op het gebied van life-coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Zijn specialisme: Persoonlijke ontwikkeling en Transformatie.

Hij is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Met zijn bedrijf Capedium Training & Coaching begeleid hij jaarlijks duizenden mensen die op zoek zijn naar Meer Zelfvertrouwen  - Minder Stress - Meer Geluk - Betere Relaties  - Leuker Werk

Website Newstart.nl

De website Newstart.nl van Frank de Moei is modern en overzichtelijk. Alle menu's, hyperlinks en dergelijke werken prima, de teksten zijn goed geschreven en wisselen mooi af met beeld-materiaal, kleuren en vet gedrukt. Dit maakt dat de website prettig is om te lezen en te navigeren. Ook straalt de website vertrouwen uit. De uitleg is duidelijk en het is meteen duidelijk voor welke doelgroep de cursussen bestemd zijn.

De inhoud van de cursus Betere Relaties met Iedereen

In 11 weken tijd krijg je 23 lessen per e-mail toegestuurd met daarin theorie en praktische inzichten om problemen in relaties weg te nemen en/of op te lossen. Bij iedere les krijg je opdrachten die je behoort uit te voeren. De theorie en praktijk wordt door deze opdrachten op deze manier bij elkaar gebracht. Deze aanpak werkt naar mijn inziens prima omdat je dan de materie snel eigen maakt.


1 - Wat is nu eigenlijk een goede relatie?

In dit eerste deel leer je wat een gezonde basis is voor positieve relaties. Hoe weet je dat een relatie goed is of met andere woorden welke signalen geven aan dat een relatie gezond is. Hebben je karaktereigenschappen invloed op je relaties? Wat is het verwachtingspatroon in een relatie of wat wordt er verwacht van de ander en wat verwacht die ander van jou?  Mannen hebben vaak andere verwachtingen van een relatie dan vrouwen, wat wil een man en wat wil een vrouw in een relatie?
Ook worden de verschillen in relaties besproken denk hierbij aan relaties met een partner, vrienden, familie en collega's. 


2 - Beter en doeltreffend spreken met elkaar

In dit gedeelte ontdek je hoe je makkelijk contacten maakt en hoe je op eenvoudige wijze jezelf kan verplaatsen in de ander. Met andere woorden je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen. Tevens krijg je informatie over hoe je doeltreffend kan communiceren en je leert je verwachtingen uit te spreken.

Inhoud:

 • met welke type mensen ga je graag om?
 • Manieren om er voor te zorgen dat je leuk en interessant wordt gevonden
 • Hoe achterhaal je wat erbij de ander speelt? 
 • Hoe je op een eerlijke en rustige manier je standpunt kan uitleggen? 
 • Wat is uitstraling en hoe verkrijg je dat? 
 • Een ander het allerbeste gunnen en wensen, waarom is dat belangrijk?

3 - Meer besef en inzicht 

Hierin wordt duidelijk hoe je relaties op dit moment zijn. Analyseer je waar het probleem zit om zodoende het probleem op te lossen. Je kunt pas een probleem op lossen als je eerst het probleem begrijpt. Ook krijg je inzicht wat voor jezelf belangrijk is in een relatie en hoe kun je dit bereiken.

Onderwerpen in dit deel zijn:

 •  Wat is je verwachting in de relatie met je partner, vrienden, familie of collega's?
 • Welke type man of vrouw past het beste bij je?
 • Kom erachter hoe gezond je relaties zijn
 • Wat kun je doen om moeizame relaties te verbeteren?
 • Hoe kun je een ander snel doorgronden

4 - Omgaan met uitlokking en uitdaging 

Er zijn tal van uitdagingen en uitlokkingen in je leven. De voornaamste zijn: negatief denken, dominantie, conflicten, controle, jaloezie. In deel 4 leer je hoe je op een goede manier kan opkomen voor jezelf en je leert je eigen verwachtingen te respecteren en te waarderen.

Inhoud van deel 4: 

 • Wat is de reden dat iemand controle wil in een relatie?
 • Waar komt afgunst en jaloezie vandaan en wat doe je er aan?
 • Kritiek ontvangen, hoe ga je er mee om?
 • Omgang met negatief ingestelde mensen?
 • Hoe hanteer je conflicten?
 • Assertief en opkomen voor jezelf

5 - Leer betere keuzes maken 

Het laatste deel gaat over keuzes maken die het beste bij je passen. Soms maak je de juiste keuze maar soms ook niet. Frank geeft hier uitleg hoe je er voor kan zorgen dat je betere keuzes maakt in het leven.
Verder krijg je inzicht in hoe je makkelijker anderen accepteert en je relaties los kan laten die je niet meer toejuicht. Wat doe je als je een relatie niet kan loslaten en hoe voorkom je dat je in de toekomst niet meer in deze valkuilen trapt

Ik ga er van uit dat je nu een beter beeld hebt gekregen van de online cursus Verbeter je Relaties en wat je kan verwachten mocht je de cursus willen kopen.


Wat zeggen cursisten over de training?

Duizenden mensen hebben de cursus gevolgd en daar zijn inmiddels vele reacties en reviews over geschreven. In deze review Verbeter je Relaties heb ik een drietal reacties mogen weergegeven.

Testimonial - Man


Veel meer inzicht

Review Verbeter je Relaties
Beste Frank, nu de e-cursus Betere relaties afgelopen is, vind ik het belangrijk om te evalueren. Door deze e-cursus heb ik veel meer inzicht gekregen in relaties. Voorafgaande aan deze cursus had ik nog maar weinig inzicht hierin.
Ik heb geleerd vooral energie te steken in mensen die goed bij me passen.

Verder om afstand van bepaalde mensen te nemen. Tenslotte om relaties los te laten die niet goed voor me zijn. Ook heb ik geleerd om energie te steken in alles waarop ik invloed kan hebben. Verder om dingen los te laten waarop ik geen invloed heb. Nu de komende anderhalve week ga ik het e-boek Inzicht in je eigen Kracht doornemen. In het nieuwe jaar ga ik me opgeven voor de e-cursus Blijvend zelfvertrouwen.


JH Man

Testimonial - Vrouw


Wat een fijne cursus

Review Verbeter je Relaties
Beste Frank, wat een fijne en goede cursus! Ik ben een halfjaar op wereldreis en doe deze cursus op reis. Ik hou een notitieboekje bij en werk iedere les grondig uit en maak er een bondige notitie van. Zo heb ik er mijn eigen werkdocument van gemaakt. Erg handig om even snel punten weer op te halen en na te lezen.

Voor de reis ben ik in een soort van Burn- out geraakt. Jouw cursus geeft veel inzicht. Zo zie ik nu mijn valkuilen in, zoals grenzen aangeven en mijn mening laten horen. De lessen zijn ook ontzettend interessant, echte eye-openers voor mij! Ik heb al vele oefeningen in de praktijk toegepast bij mensen onderweg. Mooi, hoe je de cursus hebt opgezet. Ik kijk uit naar de volgende lessen!


SK Vrouw

Testimonial - Man


Geeft me veel inzicht en rust

Review Verbeter je Relaties
Beste Frank, ik vind het heel fijn om deze cursus te volgen. Bezig zijn met mijn eigen persoonlijkheid en mijn relaties met anderen brengt al een soort rust in me. Zeker het beter luisteren en het doorvragen om de ander oprechte aandacht te schenken, was een wijze les. Nu ben ik bij het hoofdstuk gekomen over persoonlijkheden. Hiermee geef je me veel inzicht in mezelf, de ander en de onderlinge verstandhouding.

Door beter te communiceren, heb ik de indruk dat vriendschappen waardevoller worden. Vriendschap die al stuk gelopen waren, daar heb ik nu meer vrede mee. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. Soms schiet ik in een vriendschap door tot verliefdheid. Maar door de cursus weet ik dit meestal in goede banen te leiden.HP Man


Wat op valt aan de vele reacties is dat alleen de initialen van de cursisten getoond worden. Frank de Moei geeft aan dat hij de privacy van de cursisten respecteert en daarom niet de volledige namen weergeeft. Mijn inziens het juiste gebaar naar de cursisten die door hun reacties zich kwetsbaar opstellen! 
Klik hier voor alle reacties en ervaringen van cursisten!

Bijna alle reacties zijn positief en als je het internet afstruint naar Frank de Moei en zijn bedrijf Capedium vind je geen enkele negatieve beoordeling, althans ik heb er geen kunnen vinden.

Verbeter je Relaties en een 2-tal gratis bonussen

Hieronder heb ik het gratis e-book en de uitleg over de gratis coaching-sessie weergegeven welke je er direct bij krijgt wanneer je bestelt. 

Inzicht-in-je-Kracht
Inzicht in je kracht
 • 1
  56 Pagina’s vol ideeën over je eigen kracht en kijk op persoonlijke vooruitgang met onder andere: 10 oorzaken waarom je je doel niet bereikt - het juiste pad voor persoonlijke groei - de kracht van positieve gedachten - de juiste mindset om te presteren - 3 tips voor ontspanning in je leven -  geniet van elke dag - doe wat je hart ingeeft - enz. enz.
Verbeter je Relatie online coaching
één e-mail coachingsessie
 • 2
  Stel dat je na het volgen van de cursus Verbeter je Relaties nog privé vragen hebt dan kun je contact opnemen voor een coaching-sessie. Dit kan alleen per e-mail. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord en je word verder geholpen met meer inzichten, voorstellen, conclusies of tegenvragen die je aan het denken zetten

Niet goed geld terug garantie

Frank de Moei geeft je een 15 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houd in dat wanneer je de lessen en de oefeningen hebt gedaan en je zelfvertrouwen is niet verbetert of je vindt de prijs te hoog dan kun je een mailtje sturen en krijg je je geld terug.

Trek je de vergelijking naar bijvoorbeeld coaching sessies, waar je al gauw honderden euro's aan kwijt bent, dan is deze online cursus niet duur. Aan de andere kant, bij een coach heb je natuurlijk één op één begeleiding. Mocht de cursus om wat voor reden niet bevallen dan heb je altijd nog de 100% geld terug garantie. Voor € 59 loop je dus geen enkel risico!

Eind conclusie

In deze review Verbeter je Relaties zijn de volgende voor en nadelen aangetroffen

 • Makkelijk te volgen in eigen tempo waar je ook bent 
 • Je krijgt 7 gratis lessen wanneer je registreert met je e-mail adres 
 • 15 dagen - 100% niet goed geld terug garantie
 • Cursus materiaal is van prima kwaliteit en is in begrijpelijke taal geschreven
 • Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend
 • 2-tal gratis bonussen waaronder een coaching-sessie
 • Cursus is gemaakt door Frank de Moei, een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • De cursus vraagt om een actieve bijdrage, het is niet alleen theorie
 • Vragen kun je stellen via e-mail, vaak al binnen 24 uur antwoord 
 • Je kunt op ieder moment beginnen met de cursus
 • Online cursus vraagt de nodige discipline
 • Maak je de vergelijking met coaching sessies met een therapeut dan heb je een stuk minder interactie. (wel veel duurder)
Voldoet prima aan de verwachtingen

De online cursus Verbeter je Relaties is zeker een goede cursus om beter te leren communiceren en op te komen voor jezelf. Je leert om te gaan met negatief ingestelde mensen maar ook weet je de beste keuzes voor jezelf te maken. Op de website van Newstart zijn alleen maar positieve reacties te vinden, wat voor mij aangeeft dat de cursus prima voldoet aan de verwachtingen van de cursisten.
De cursus is zeer uitgebreid en zoals verwacht van Frank de Moei makkelijk te volgen, goede schrijfstijl en gestructureerd opgezet. Je krijgt een 15 dagen niet goed geld terug garantie, je loopt dus geen enkel risico. Als je kijkt naar de hoeveelheid leerstof en de kwaliteit van de materie is €59,- zeker niet duur.
Staan er op dit moment bij jou relaties onder druk, dan kan ik je deze cursus zeker aanbevelen!
 

100% tevredenheidsgarantie

Veilige betaling


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Normale prijs € 169,- Nu tijdelijk voor slechts € 59,-

Vanwege het enorme succes is de prijs tijdelijk verlaagd!
Dus wees er snel bij. 

Select Content Template