Review Vind je Droombaan | Online cursus vind de baan die bij je past

CursusOntspanning.nl - Review Vind je Droombaan

Review Vind je Droombaan

Ontdek je passie en maak er je werk van zonder angst te hebben dat het niet lukt

26 maart 2018

By Kees

Kees Stokx

Er zijn heel veel mensen die  op zoek zijn naar hun droombaan. Er zijn 2 redenen wat je weerhoud:  je weet niet wat je wil of je denkt dat het je niet lukt...

Review Vind je Droombaan. Mijn mening en ervaringen.
Hieronder heb ik mijn bevindingen en eerlijke mening opgeschreven over deze online cursus.

Review Vind je Droombaan | Grote kans dat je hier op deze pagina terecht bent gekomen omdat je hebt gezocht op 'Droombaan, ideale baan' of iets wat hieraan gerelateerd is. Ook is het aannemelijk dat je hebt gezocht op reviews, ervaringen en of meningen van mensen die deze cursus hebben gevolgd. 

 Nogmaals, hieronder heb ik in deze review Vind je Droombaan mijn eerlijke en oprechte mening en ervaringen opgeschreven over de online cursus Vind je Droombaan. Ik hoop van harte dat je er je voordeel mee kan doen. 

De Auteur/Verkoper

Frank de Moei is de auteur/verkoper van deze cursus. Hij is naar eigen zeggen professioneel life-coach en expert in het begeleiden van mensen die een positieve verandering in hun leven willen.

Hij heeft diverse opleidingen en diploma's behaald waaronder het diploma (Cum Laude) in Positieve Psychologie en gecertificeerd Life-Coach Neuro Associative Conditioning. Zijn jarenlange ervaring maakt hem een autoriteit op het gebied van life-coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Zijn specialisme: Persoonlijke ontwikkeling en Transformatie.

Hij is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Met zijn bedrijf Capedium Training & Coaching begeleid hij jaarlijks duizenden mensen die op zoek zijn naar Meer Zelfvertrouwen  - Minder Stress - Meer Geluk - Betere Relaties  - Leuker Werk

Website Newstart.nl

De website Newstart.nl van Frank de Moei is modern en overzichtelijk. Alle menu's, hyperlinks en dergelijke werken prima, de teksten zijn goed geschreven en wisselen mooi af met beeld-materiaal, kleuren en vet gedrukt. Dit maakt dat de website prettig is om te lezen en te navigeren. Ook straalt de website vertrouwen uit. De uitleg is duidelijk en het is meteen duidelijk voor welke doelgroep de cursussen bestemd zijn.

De inhoud van de cursus Vind Je Ideale Baan

In 10 weken tijd krijg je 12 lessen per e-mail toegestuurd met daarin theorie en praktische inzichten hoe je kunt achterhalen welk werk het beste bij je past en hoe je dat doel (droombaan) kan verwezenlijken. Bij iedere les krijg je opdrachten die je behoort uit te voeren. De theorie en praktijk wordt door deze opdrachten op deze manier bij elkaar gebracht. Deze aanpak werkt naar mijn inziens prima omdat je dan de materie snel eigen maakt.


1 - Achterhaal je aanleg en passie

In dit eerste deel leer je wat  jouw competenties zijn.  Je krijgt inzicht in je kundigheid, capaciteiten en vaardigheden. Ook ontdek je waar jouw passies liggen waardoor je een totaalbeeld van je competenties krijgt. Aan de hand van deze competenties kun je gericht op zoek naar die ideale droombaan.

 • Waar ligt jouw passie?
 • De reden waarom gedrevenheid de basis is voor werk en inkomen
 •  Aanleg en talent 
 • Verken je eigen talenten, iedereen heeft ze 
 • Welke aspecten in je werk vind je belangrijk? 
 • Hoe gebruik je nu deze informatie om een job te vinden of je eigen bedrijf te beginnen?

2 - Draai besluiteloosheid om in energie

In deze module word nader ingegaan hoe je besluiteloosheid en onzekerheid kan veranderen in kracht en vertrouwen. Je leert hoe je de stap kan zetten om te veranderen van baan. Dit is een belangrijk onderdeel om die droombaan te vinden of om voor jezelf te beginnen. Verder leer je dat wanneer je iets leuk vind je altijd succesvol kan zijn en daar automatisch meer geld mee kan verdienen. Ook word er uitgelegd op welke wijze je het beste om kan gaan met de angst voor verandering.  Hoe je door te geloven in jezelf veel meer kan dan je denkt. Verzamel mensen om je heen die je steunen en je vertrouwen geven, met andere woorden mensen die je positief stimuleren.


3 - Zet die stap naar je droombaan

Wanneer je op dit punt bent beland heb je meer inzicht in jezelf, in je karakter en in je sterke en minder sterke eigenschappen. Je bent zover om de stap te gaan zetten naar je ideale baan of eigen bedrijf.

Onderwerpen in dit deel zijn:

 •  De voorbereiding op je overstap?
 • Op welke manier kun je je kundigheid en kennis het beste uitbreiden?
 • Hoe je je verbeeldingskracht kan ontwikkelen?
 • Op welke wijze vergroot je je netwerk?
 • Hoe je je beter kan focussen en je nog meer kan inzetten? 
 • Leer welke verrichtingen de beste uitwerking hebben 
 • Wat je weerhoud voor verandering en hoe forceer je die?  
 • Hoe je de definitieve overstap naar je droombaan maakt?

Wat zeggen cursisten over de training?

Duizenden mensen hebben de cursus gevolgd en daar zijn inmiddels vele reacties en reviews over geschreven. In deze review Vind je Droombaan heb ik een drietal reacties mogen weergegeven.

Testimonial - Vrouw


Veel nuttige tips

Review Vind je Droombaan
Dag Frank, deze cursus is prachtig opgesteld met veel nuttige tips. Het geeft een duw in de rug om je dromen te volgen en vooral te durven volgen. Ben werkloos momenteel, ben 57, en geniet volop van mijn hobby’s, net 11  jaar kunstacademie gevolgd in tekenen en schilderen. Speel ook gitaar en ben gestart nu met Keramiek. Ben een natuurmens en ga veel met de hond wandelen. Was net aan het tekenen op klei, toen ik gedaan had voelde ik pas hoe koud het was…de tijd stond letterlijk stil.

Een job met deze combinaties in een kleine vzw met dieren, kunst en mensen is ideaal voor mij. De wet van aantrekkingskracht en visualisaties (door je vorige cursussen) helpen daarbij. Maar soms twijfel ik (wil ik echt terug werken?) omdat ik zo geniet van wat ik nu doe… Ben benieuwd naar het vervolg. Fijn eindejaar en een prachtig creatief en gezond 2018! Groetjes,


MV Vrouw

Testimonial - Vrouw


Erg enthousiast over deze cursus!

Review Vind je Droombaan
Beste Frank, ik ben erg enthousiast over deze cursus! Momenteel ben ik erg unhappy in mijn functie en met mijn baas. Na 4 jaar stress en frustratie ben ik er helemaal klaar mee en ben ik echt toe aan wat anders. Maar wat ga ik doen? Wat wil ik? Wat kan ik?

Ik ben gaan Googlen en kwam toen op jouw website terecht. Ik werd gelijk nieuwsgierig en herkende mezelf en mijn situatie in de tekst die bij de e-cursus “vind je ideale baan en maak de overstap” staat. Dezelfde dag heb ik de cursus besteld. Tot op de dag van vandaag ben ik erg enthousiast. Het is erg prettig om stap voor stap te bepalen wat je passies, talenten, wensen en dergelijke zijn om zo een baan te vormen die helemaal bij mij past.

Super dat je dit initiatief hebt genomen en op deze manier veel mensen kunt helpen!


BE Vrouw

Testimonial - Man


Held​​​​​ere steun

Review Vind je Droombaan
Frank, zomaar om te delen schrijf ik je dit. Ik ben hard bezig met je e-cursus om mijn passie en talenten te ontdekken. Daar ga ik lekker in op en het voelt als een stap dichter naar totale zelfkennis. Ik ben blij dat ik deze cursus besteld heb bij je. Je hebt een bepaalde kijk op zaken waar ik zelf niet zo aan dacht. Dat geeft de sturingen en steunen die ik goed kan gebruiken om wat meer inzicht in mijzelf te krijgen.

Het lijkt wel alsof ik ergens uit wordt getrokken en de hele zaak opnieuw kan bekijken. Wat ik tot nu toe geleerd heb is om mijn gevoel bij de dingen die ik doe helder en bewust te krijgen. Het lijkt wel of ik in mijn huidige baan nu ook opgeluchter ben. Ik heb de delen van de cursus opgeslagen zodat ik de vragen bij me kan houden. Ik hoop dat je dit kunt gebruiken, Frank. Het is wel duidelijk waar jouw passie ligt. Met vriendelijke groet,AK Man


Wat op valt aan de vele reacties is dat alleen de initialen van de cursisten getoond worden. Frank de Moei geeft aan dat hij de privacy van de cursisten respecteert en daarom niet de volledige namen weergeeft. Mijn inziens het juiste gebaar naar de cursisten die door hun reacties zich kwetsbaar opstellen! 
Klik hier voor alle reacties en ervaringen van cursisten!

Bijna alle reacties zijn positief en als je het internet afstruint naar Frank de Moei en zijn bedrijf Capedium vind je geen enkele negatieve beoordeling, althans ik heb er geen kunnen vinden.

Vind je Ideale Baan inclusief 3 weggevers 

Hieronder heb ik de gratis e-books weergegeven welke je er direct bij krijgt wanneer je bestelt.

Inzicht-in-je-Kracht
Inzicht in je kracht
 • 1
  56 Pagina’s vol ideeën over je eigen kracht en kijk op persoonlijke vooruitgang met onder andere: 10 oorzaken waarom je je doel niet bereikt - het juiste pad voor persoonlijke groei - de kracht van positieve gedachten - de juiste mindset om te presteren - 3 tips voor ontspanning in je leven -  geniet van elke dag - doe wat je hart ingeeft - enz. enz.
Ontdek-je-passie-en-talent
Ontdek je passie en talent
 • 1
  Dit gratis e-book met 44 pagina's gaat over het ontdekken van je passie, je talenten, je vaardigheden en je sterke eigenschappen. Wat is je passie en waar ligt je kracht. Wat is de reden dat je werkt en welk werk vind je leuk. De meest voorkomende fout bij het vinden van je ideale baan. 7 tips om geld te verdienen met datgene wat je leuk vind. Wat ga je doen als je niet meer hoeft te werken, zorg dat je een doel hebt. enz. enz.
Maak-de-overstap-naar-je-droombaan
Maak de overstap naar je droombaan
 • 1
  Een 64 pagina's dik e-book met als thema maak de overstap naar je droombaan. Hoe je meer plezier in je werk hebt, maak van je passie je werk. Ben je toe aan een loopbaan switch? 7 argumenten om te stoppen met oninteressant werk. Welk werk past bij je en hoe krijg je die baan? 7 fabels over droombanen. 10 bewezen manieren om carrière te maken. Een eigen zaak en een 3-tal voordelen. enz. enz.

Niet goed geld terug garantie

Frank de Moei geeft je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houd in dat wanneer je de lessen en de oefeningen hebt gedaan en je behaalt geen resultaat of je vindt de prijs te hoog dan kun je een mailtje sturen en krijg je je geld terug.

Vraag je jezelf het volgende weleens af

Heb ik het nog naar mijn zin in mijn huidige job?
Is dit 't nu wat werk betreft?
Wil ik dit werk mijn hele leven doen?
Zou het mogelijk zijn om mezelf te bedruipen?
Ik zou graag meer plezier hebben in mijn baan?

Of is één van de volgende situaties op jou van toepassing?

Je zit in de WW of bijstand en op zoek naar je droombaan
Ben je een schoolverlater en zoekende waar nu eigenlijk je passie ligt?
Je zoekt hulp om te leren solliciteren op die ideale baan
​Niet tevreden met je huidige job
Wil je van je hobby je werk maken
Enz. enz.

Dan is deze online cursus  vind je droombaan echt een aanrader! 
Mocht de cursus om wat voor reden niet bevallen dan heb je altijd nog de 100% geld terug garantie. Voor € 49 loop je dus geen enkel risico!


Eind conclusie review Vind Je Ideale Baan

In deze review Vind je Droombaan zijn de volgende voor en nadelen aangetroffen

 • Makkelijk te volgen in eigen tempo waar je ook bent 
 • ​Je krijgt 7 gratis lessen wanneer je registreert met je e-mail adres 
 • 30 dagen - 100% niet goed geld terug garantie
 • Cursus materiaal is van prima kwaliteit en is in begrijpelijke taal geschreven
 • Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend
 • 3-tal gratis e-books
 • Cursus is gemaakt door Frank de Moei, een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • De cursus vraagt om een actieve bijdrage, het is niet alleen theorie
 • Vragen kun je stellen via e-mail, vaak al binnen 24 uur antwoord 
 • Je kunt op ieder moment beginnen met de cursus
 • Online cursus vraagt de nodige discipline
 • Vergelijk de cursus met bijvoorbeeld een klassikale cursus dan heb je een stuk minder interactie. (wel veel duurder)

Deze online cursus Vind Je Droombaan is zoals ik al schreef een echte aanrader. De cursus is overzichtelijke en gestructureerd opgezet. Je leert je onzekerheden los te laten en de cursus geeft je inzicht in je talenten en je vaardigheden. Vandaar uit  heb je een basis en handvatten om je droombaan te vinden.

Advie​​​​s

Zoals alle andere cursussen van Frank de Moei is deze ook weer van prima kwaliteit en naar mijn idee absoluut niet duur voor alle leerstof die je krijgt. Wederom vermeld ik erbij dat je zelf actief aan de slag moet wil je slagen om je ideale baan te vinden. De theorie en praktijk worden in deze cursus aan de hand van opdrachten prima bij elkaar gebracht. Mocht je twijfelen, schaf de cursus aan en bevalt het niet dan heb je altijd nog de 100% niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.  Ik kan deze online cursus dan ook zeker aanbevelen!

100% tevredenheidsgarantie

Veilige betaling


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Normale prijs € 189,- Nu tijdelijk voor slechts € 49,-

Vanwege het enorme succes is de prijs tijdelijk verlaagd!
Dus wees er snel bij en maak gebruik van deze tijdelijke korting. 

Select Content Template