Ontdek hoe je Blijvend Zelfvertrouwen en Zelfrespect ontwikkelt in 12 weken


Als jij wilt weten waarom zelfvertrouwen de belangrijkste eigenschap is die je kunt ontwikkelen en het gevoel hebt dat je nog niet de persoon bent die je zou willen zijn, dan is dit de meest waardevolle boodschap die je leven zal veranderen

 • Ben je wat onzeker in je werk of privéleven?
 • Vind je het moeilijk en twijfel je geregeld om keuzes te maken?
 • Maak je je druk over wat anderen van je denken?
 • Durf je je mening niet te uiten?
 • Heb je last van bescheidenheid of verlegenheid?
 • Ben je onzeker over je uiterlijk?
 • Kijk je tegen andere mensen op?
 • Bekritiseer je jezelf altijd?
 • Zwak je je eigen prestaties af?

Hoe door een psychologisch onderzoek mijn zelfvertrouwen een boost kreeg ...

Omdat ik geen opslag kreeg ben ik 12 jaar geleden opgestapt bij mijn toenmalige werkgever. Een psychologisch onderzoek maakte deel uit van de sollicitatieprocedure voor mijn nieuwe baan...

Voordat ik verder ga, mijn naam is Kees Stokx. Ik ben werkvoorbereider en ik woon in een dorp in zeeland. Ik woon samen met Ingrid en we hebben 2 kinderen die inmiddels het huis uit zijn. Techniek, sport en computer zijn mijn hobby’s.


Het psychologisch onderzoek duurde 2 dagen en ik heb heel veel testen en vragen moeten maken. Het verbaasd me, toen ik hoorde dat mijn denkvermogen op HBO+ niveau ligt. Omdat ik nooit gestimuleerd ben om door te studeren was dit een positieve opsteker. Mijn zelfvertrouwen kreeg hierdoor een enorme boost.


Bij mijn nieuwe werkgever had ik al snel het gevoel dat ik niet op mijn plaats zat en dat werd bevestigd door het feit dat mijn jaarcontract niet werd verlengd. De reden die mij werd gegeven was dat er te weinig draagvlak was om verder te automatiseren en daar was ik juist voor aangenomen…


Teleurgesteld in mezelf en in het bedrijf ben ik weer gaan solliciteren. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen. Gelukkig was er best veel werk en na een aantal weken thuis kon ik beginnen als werkvoorbereider bij een producent van metalen hijsklemmen.


Het bedrijfje werd gerund door 2 eigenaren die elkaar het leven zuur maakten. Dit had zijn weerslag op het personeel en al gauw stond ik ertussen.


Na 3 jaar kreeg ik de kans om bedrijfsleider te worden. Door de constante onenigheid tussen mijn 2 bazen liepen de salaris onderhandelingen niet goed. Ik besloot om er vanaf te zien.
Eén van de eigenaren die het mij wel gunde heeft er toch voor gezorgd dat ik bedrijfsleider werd, met de salaris eis die ik had voorgelegd.  


Een jaar later werd het bedrijf verkocht aan een grote investeringsmaatschappij. De baas die mij de functie als bedrijfsleider gunde stopte onmiddellijk en de andere bleef nog 2 jaar aan.


Dat heb ik geweten. Ik ben letterlijk weggepest. Mijn werk werd constant onder een vergrootglas gelegd. Een ‘vriendje’ van de baas hield mij constant in de gaten en alles wat ik deed werd negatief uitgelegd.

 
Na pakweg 8 maanden heb ik me ziek gemeld, ik kon er niet meer tegen. Ben naar mijn huisarts gegaan en die vertelde dat ik een burn-out had. Ik was helemaal opgebrand. Mijn zelfvertrouwen was helemaal weg.


In de periode van mijn burn-out heb ik een aantal gesprekken gehad met een psycholoog waar ik veel van heb opgestoken. In dezelfde periode ben ik ook op zoek gegaan hoe ik mijn zelfvertrouwen weer kon herpakken en stuitte ik op de website van Frank de Moei. In eerste instantie twijfelde ik of de e-cursus blijvend zelfvertrouwen iets voor me was. Ik heb de cursus toch aangeschaft en dat bleek een schot in de roos te zijn.


Door deze cursus krijg je veel meer inzicht in jezelf. Mijn zelfvertrouwen is nu blijvend. Het psychologisch onderzoek gaf mij tijdelijk meer zelfvertrouwen. Echter in de cursus leer je jezelf kennen. Je ontdekt je valkuilen en je herkent je blokkades. Hoe je zelfkritiek en perfectionisme loslaat. Je leert hoe je trouw blijft aan jezelf en opkomt voor jezelf.


Met name de inzichten in jezelf geven mij vertrouwen en rust. Zodoende heb ik nu balans en houvast in mijn leven.
Ik raad dan ook iedereen aan die gebrek heeft aan zelfvertrouwen om deze online cursus blijvend zelfvertrouwen te volgen. Meer info vind je hier 

 

Hartelijke groet,
Kees Stokx

Reacties van mensen die de online cursus blijvend zelfvertrouwen hebben gevolgd

Zonder cursus was het niet gelukt
Ik merk dat ik nu al verbetering sinds ik de cursus doe. Het zijn simpele dingen die je moet doen, maar die me zonder dat extra duwtje in de rug van de cursus niet gelukt waren. Ik merk dat mezelf negatief toespreken een gewoonte is geworden, daarom is het soms nog lastig daar mee te stoppen, want het zit zo in mijn systeem. Ik heb nu al veel aan de cursus en kijk elke week weer uit naar de nieuwe email. Ik zit lekkerder in mijn vel en pieker snachts minder. ik ben blij dat ik deze cursus ben gaan doen!
LN, vrouw

Ongelofelijk doeltreffend
Dit is de 3e cursus die ik van je volg (na nooit meer stress of zorgen, betere relaties met iedereen). De opzet is zo eenvoudig, logisch maar ongelofelijk doeltreffend. Ik denk dat ik jaren lang mezelf te veel heb laten leiden door een te hoge werkdruk/eisen aan mijzelf te stellen dat ik mijzelf en mijn relatie wat uit het oog heb verloren. Helaas was mijn relatie niet te redden maar ik zelf wel door bewust en positief naar mijzelf te kijken. Ik kijk uit naar de toekomst maar leef in het nu… Dank,
HL, man

In een maand meer geleerd dan in 7 jaar
Hoi Frank, wat is dit een fantastische e-cursus! Ik heb al zoveel baat gehad bij al je mails en ik merk dat ik echt aan het nadenken word gezet. Eerlijk gezegd heb ik al 7 jaar hulpverleningsgesprekken gehad na aanleiding van mijn depressie en ben ik daar vorig jaar mee gestopt, maar het lijkt wel of ik nu meer leer over mezelf door jouw cursus als in al die 7 jaar!

Ik heb geleerd dat ik de invloed van zelfvertrouwen in mijn leven grotendeels zelf kan bepalen door positief te denken en mezelf te accepteren hoe ik ben. Ik vergeleek mezelf veel met anderen en kwam dan altijd tot de conclusie dat zij het beter deden dan ik, maar door jouw mails ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mezelf daardoor alleen maar naar beneden haal.

Ook kon ik moeilijk alleen zijn omdat ik mijn eigenwaarde alleen zag in het gezelschap van anderen, zodoende plande ik m'n agenda zo vol mogelijk. Nu kan ik zomaar 2 dagen thuis zijn zonder ergens heen te gaan, ik geniet er ook nog van, wat ben ik stiekem trots op mezelf dat dit is gelukt zonder te blijven piekeren! Ook herhaal ik de affirmaties vaak en dat helpt echt. Ik kijk uit naar je mails en vind ze allemaal erg waardevol!
CH, vrouw

Ik voel me beter en sterker
Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er echt 1 a 2 keer in de week voor gaan zitten en heb alle vragen, antwoorden voor mij zelf op papier gezet. De eerste weken dacht ik ja er gebeurt nog niks maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!
RV, vrouw

Er sterker uitgekomen

Ik ben hier zeker sterker uitgekomen. Sommige dingen heb ik op een klein briefje geschreven en die hangen nog steeds in mijn badkamer. Die probeer ik dan zoveel mogelijk te lezen. Zoals één van de dingen die ik belangrijk vind is: ‘minder iets aantrekken van andere mensen’. Soms moet je wel eens meer aan jezelf denken, en op zich is daar niets mis mee. Of zoals de volgende zin heeft er mij wel doorgetrokken, ‘ik ben de moeite waard, wat ik ook doe of wat iemand ook zegt, ik houd van mezelf zoals ik ben’. Nooit gedacht dat dit me ging helpen.

Maar nu sta ik steviger in mijn schoenen. Ik heb geleerd om iets van mijn doelen te maken en er vooral er voor te gaan. Met meer zelfvertrouwen, sta je ook positiever in het leven. Zo ervaar ik dat. Ik ben van mezelf van nature een sociaal persoon, dus dit geeft me nog meer durf voor dingen aan te gaan. Vooruit kijken, dingen loslaten, eigen mening, en noem maar op. Positief denken en positief in het leven staan is mijn boodschap, mijn doel! Bedankt voor deze cursus!
RN, man

Zelfverzekerd

De volgende 5 tips gaan je helpen met meer zelfvertrouwen.
Oefen deze tips elke dag!

Oefen je nieuwe vaardigheden en vergroot je zelfvertrouwen

Tip 1

Niets is dodelijker voor je zelfvertrouwen dan zelfkritiek. Het is onmogelijk je goed te voelen over jezelf, terwijl je jezelf afkraakt. Hoe aardig vind je jezelf als je jezelf naar beneden haalt. Niet aardig? Volgende vraag: Is het mogelijk jezelf te respecteren, te waarderen en te vertrouwen als je jezelf niet aardig vindt? Denk hier maar eens over na…

Het tegenovergesteld van zelfkritiek is jezelf een compliment geven. Met een compliment voel je je tevreden, erken je je prestaties en waardeer je wie je bent.

Het is als een alles-in-1 multivitamine voor je zelfvertrouwen. Geef jezelf regelmatig het cadeau van een welgemeend compliment. Misschien voelt dit raar in het begin, maar dat is alleen maar omdat je het niet gewend bent…

Tip 2

Herinner je zelfvertrouwen

Wat betekent dit? Het betekent dat iedereen wel ergens zelfvertrouwen in heeft. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die echt nergenszelfvertrouwen in heeft. De onzekere afdelingsassistentie die aan danswedstrijden meedoet, de nerveuze verkoper die alles weet over zeilen, of de stille boekhouder die bijles geeft in de Franse taal. Er is altijd wel iets, je bent het hooguit even vergeten…

Worstel je met je zelfvertrouwen in grote groepen? Waarom voel je je dan wèl zeker in een klein gezelschap? Wat doe je anders, wat denk je dan anders? Neem dat zekere gevoel (dat je al in je hebt) en projecteer het in de onzekere situatie. Ik voelde me onzeker toen ik voor het eerst moest coachen. Maar ik voelde me zeker als trainer. Wat was het verschil? Niets meer dan ervaring – en ervaring kun je leren!

Tip 3

Oordeel minder

Oordeel minder over anderen en oordeel minder over jezelf. In beide gevallen leg je de focus op wat er niet goed gaat – en daar word je niet gelukkiger van. Hoe minder je anderen en jezelf veroordeelt, hoe beter je je voelt. Hoe minder je jezelf beoordeelt, hoe meer zelfvertrouwen. Hoe minder je anderen veroordeelt, hoe beter je relaties…

Tip 4

Acceptatie is de sleutel naar zelfvertrouwen. Hoe kun je jezelf vertrouwen als je niet accepteert wie je bent? Wie vertrouw je dan eigenlijk? Begin bij je sterke punten en waar je trots op bent. Ga door met je zwakke punten en wat je niet leuk vindt aan jezelf. Accepteer het allemaal.

Accepteer, accepteer, accepteer! 
Accepteer jezelf elke dag weer een beetje meer (dat klinkt als een liedje…)
Ga net zolang door tot je weer terug bent bij jezelf!

Hopenlijk kunnen deze tips voor meer zelfvertrouwen je helpen, zoals ze ook vele anderen hebben geholpen.

Tip 5

Verander simpelweg je lichaamshouding:

Je lichaamshouding laat aan de ene kant zien hoe jij je voelt. Als je je onzeker voelt, is dit aan je houding en uitstraling te zien.

Aan de andere kant bepaalt je houding ook hoe jij je voelt. Bijvoorbeeld als je niet blij bent, kun je een pen tussen je tanden stoppen. Je wordt dan ‘gedwongen’ om een soort glimlach op te zetten, waarop je brein vervolgens denkt: ‘mijn mondhoeken zijn omhoog gekruld, dit doe ik als ik lach/ blij ben. Dus ik moet me wel goed voelen.’ Vervolgens gaat je brein dan stofjes aanmaken die je voelt als je blij bent.

Zelfde werkt ook voor andere gevoelens. Dus voel jij je onzeker? Maak je breder, rug recht, kin omhoog, kijk mensen recht aan, en je zult je – na een onzeker en incongruent gevoel op het begin – vanzelf zekerder voelen. Try it, it works!

Kortom: Door je lichaamshouding bewust te veranderen, kun je je gevoel mee veranderen. 

Nog meer bewijs dat de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen een aanrader is!  

Fantastische cursus
(Bron1)

Beste Frank, het is een FANTASTISCHE cursus en ik ben er heel blij mee! Ik doe de cursus intensief en hierdoor merk ik, dat ik meer tijd nodig heb/neem dan de 12 wkn, vooral om het ècht te ‘doen’ en te ‘ervaren’ in het dagelijks leven, meer tijd om het echt tot me te nemen, en de diepte in te gaan om mezelf te verwezenlijken, stap voor stap blijven ontwikkelen, groeien om volledig in mijn kracht te gaan staan.

Wat ik ook zo geweldig vind, en bijzonder gul geschonken, (49 euro is echt een geschenk met zoveel louter waardevolle inhoud!) zijn jouw bijgesloten e-boeken bij de cursus waar ik met heel veel plezier en belangstelling in lees en toepas in mijn leven.

Het belangrijkste in mijn leven is mijzelf zijn, liefde in/met alles en bezield mijn levensopdracht vervullen/(be)leven. Jouw cursus geeft me de juiste inzichten, zet me aan tot actie, bewustwording en steund me tijdens mijn reis. DANK hiervoor!

Ik heb niets toe te voegen, geen tips voor jouw e-cursus Blijvend zelfvertrouwen, het is zo compleet en goed, het behoeft naar mijn mening geen verandering en/of aanpassing, het is precies goed zoals het is, nl. GEWELDIG! Warme groet en DANK voor je fijne en o’zo waardevolle geschenken.
JS, vrouw

Ook de GGZ adviseert deze online cursus!( Bron )


Zelf bouwen aan een blijvend zelfvertrouwen

Een gezonde dosis zelfvertrouwen: wie wil dat niet? Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Maar, wist je dat hoe groter je vertrouwen in je eigen kunnen is, in de persoon die jij bent, hoe leuker en makkelijker je leven wordt?

Wat is zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is, zoals het woord al zegt, het vertrouwen dat u in uzelf heeft. Het is een realistische kijk op uw eigen kunnen; het vertrouwen dat u zelf taken en hindernissen aankunt.

Hoe ontstaat een gebrek aan zelfvertrouwen?
Zelfvertrouwen ontwikkelt zich in de kinderjaren. Naast iemands persoonlijkheid is de sociale omgeving erg belangrijk bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen. Wanneer u bijvoorbeeld erg beschermd opgevoed bent, kan het zijn dat u niet geleerd heeft om een eigen mening te vormen en zelf dingen te ondernemen. Als u ouder wordt, kan dit zich uiten in uw gedrag. U durft weinig initiatief te nemen of iets niet te zeggen, omdat u bang bent dat een ander vindt dat u iets stoms zegt. Hierdoor behaalt u geen successen en krijgt u geen bevestiging dat u iets heus wel kan. Uw zelfvertrouwen neemt nog meer af en dit resulteert in nog minder positieve ervaringen. U komt in een negatieve spiraal terecht.


Hetzelfde kan ontstaan wanneer mensen in uw omgeving kritiek hebben geleverd op uw gedrag of prestaties, of wanneer u bent gepest. Ook dit zijn oorzaken waardoor u aan uzelf kunt gaan twijfelen en dingen uit de weg kunt gaan, waardoor uw zelfvertrouwen afneemt of zich niet genoeg ontwikkelt.


Wanneer u een gebrek aan zelfvertrouwen heeft, kunt u dit niet zomaar in een uurtje veranderen. U moet actief aan de slag.


Hoe krijg je nu een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen?

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onder doet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen. Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je jezelf te accepteren en te waarderen. Ze helpen je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima, precies zoals je bent! Los van wat je doet, los van wat anderen denken…


Ik heb echt heel veel aan de cursus zelfvertrouwen gehad, het heeft mijn leven echt veranderd. Ik voel me veel zekerder bij de dingen die ik doe en ik durf ook meer dingen te doen. Het is leuk om te zien hoe mensen reageren als je een zelfverzekerde houding hebt en dat ook uitstraalt. MK-vrouw


Over de e-cursus 'Blijvend Zelfvertrouwen'


Aanbieding-49-AE72185

Deze e-cursus geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen. Het hoeft geen jaren te duren om zelfvertrouwen te ontwikkelen! Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden.

Bedankt voor alle duidelijke eyeopeners die ik van je krijg. Het is het bedrag dubbel en dwars waard! Het heeft me vanaf de eerste e-mail al geholpen. Ik sta voor m’n gevoel steviger in m’n schoenen en hecht minder waarde aan wat anderen van mij denken. Het werkt! Ho- man

Normaal doorloop je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs! In 12 weken krijg je elke week een e-mail die je informatie en inzicht geeft. Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt. Zekerheid en kracht is dan weer waar het thuishoort: bij jou!

Wat de Online Cursus Blijvend Zelfvertrouwen met je doet

 • Nooit meer gebrek aan zelfvertrouwen omdat er altijd wel mensen zijn die je zelfvertrouwen proberen te ondermijnen
 • Geen last meer van blokkades omdat je meer inzicht hebt in jezelf
 • Nooit meer teleurgesteld door een collega of baas omdat je niet goed genoeg voor jezelf kunt opkomen
 • Niet langer jezelf bekritiseren door alles perfect te willen doen
 • Niet meer onzeker over wat anderen van je vinden, maar geloof in jezelf, wat je belangrijk vindt en waar je voor staat
 • Nooit meer onzeker over je vaardigheden, misschien is een collega wel 2 x zo snel in zijn werk maar de kwaliteit is beduidend minder en je sociale vaardigheden zijn veel beter
 • Durf altijd waar dan ook jezelf te zijn
 • Geloof in jezelf, dat je je dromen waar kan maken en dat je waardevol bent, twijfelen is verleden tijd
 •  Leef voor jezelf, niet voor anderen
 • Je leven wordt een stuk aangenamer met meer zelfvertrouwen. Het vermindert stress en je kunt beter en meer genieten
 • Denk positief over jezelf en wees er bewust van dat je meer dan voldoende bent

Voor wie is deze online cursus bedoelt en voor wie niet?

Niet

 • Voor mensen die nooit niet bang zijn om fouten te maken
 • Als je diep van binnen weet dat je van onschatbare waarde bent
 • Voor degene die heel tevreden zijn met zichzelf
 • Als je altijd een positief zelfbeeld hebt
 • Je makkelijk 'Nee' durft te zeggen...

Wel

 • Je zekerder wilt voelen in elke situatie
 • Minder perfectionistisch wilt zijn
 • Je zelfvertrouwen wilt vergroten
 • Minder afhankelijk wilt zijn van anderen
 • Meer wilt vertrouwen op je eigen gevoel
 • Wilt stoppen met twijfel en zelfkritiek

Waarom is deze cursus beter dan andere online cursussen

 • De enige cursus die je in 12 weken kan doorlopen met als resultaat blijvend zelfvertrouwen
 • Voor een klein bedrag heb je je leven lang profijt van deze training
 • 100% garantie mocht de cursus niet bevallen binnen de garantietermijn van 30 dagen. Je geld krijg je terug!
 • De lessen worden per e-mail verstuurd. Dit stelt je in staat om vanaf elke plek de cursus te volgen. Iedere week word je herinnerd aan de lessen.

Als je nu bestelt, ontvang je direct de volgende bonussen

Inzicht-in-je-Kracht

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
(Waarde: € 25,–)

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht (en nog veel meer…)

Je-bent-prima-zoals-je-bent

Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
(Waarde: € 25,–)

84 Pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen: Hoe kom je af van je onzekerheid? Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen. Stop je schuldig te voelen! Waarom moet je zoveel van jezelf? Heb jij te hoge verwachtingen van jezelf? Ik ben goed zoals ik ben! 7 Mythen over zelfvertrouwen. Meer respect voor jezelf. Wees trots op jezelf. Gun jezelf het allerbeste. Een positief zelfbeeld ontwikkelen doe je zo. Test je zelfvertrouwen. (En nog veel meer…)

Volg-je-eigen-weg

Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.
(Waarde: € 25,–)

64 Pagina’s over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen: Kwetsbaar opstellen – goed of slecht? Ik wil veranderen, maar weet niet hoe. Werk aan je sterke punten niet je zwakke kanten. Waarom kan ik geen nee zeggen? Ben je egoïstisch als je voor jezelf kiest? Altijd aardig gevonden worden werkt niet. Ik wil geaccepteerd worden! Stop jezelf te vergelijken. Assertief worden. Zo overwin je verlegenheid. Doen wat je wilt – wat houd je tegen? (En nog veel meer…)


garantie-volledig-180x180

Volledige garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus zelfvertrouwen je gaan helpen, dat ik 30 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.


Box-cursus-zelfvertrouwen

Let op: Tijdelijke aanbieding!

Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden. Ik wil alle aandacht geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze e-cursus. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Tevens is onderstaande prijs een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Schrijf je vandaag in en je bent verzekerd van een plaats – en je maakt gebruik van de korting en bonussen!


De totale waarde van dit pakket is € 189,-

Bestel nu de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’

en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 49,-

Dus maak gebruik van de korting!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfrespect
en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang
tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

189 nu voor slechts 49,-
Claim deze tijdelijke korting

garantie-volledig-180x180

100% Tevredenheids garantie

Betalen in een veilige omgeving

Veilig-betalen